Samen met customs knowledge hebben wij een webinar gegeven over douane compliance. Zeker de moeite waard om even terug te kijken! Je leert o.a. over douane vergunningen, hoe je aantoont ‘in control’ te zijn en hoe je dat makkelijk maakt met software. Veel kijkplezier!

Overtuigd door deze douane compliance webinar dat het tijd is om een professionaliseringstap te maken? Klik dan meteen even op de knop GRATIS DEMO hieronder! Wij vertellen je heel graag meer over hoe wij jouw specifieke bedrijf kunnen helpen met douane compliance, en nog veel meer.
Liever eerst nog even rondsnuffelen? Klik dan eerst eens rond op onze website of download de brochure.

Wij helpen je orde te scheppen in je organisatie

Met taken en verantwoordelijkheden in onze douane compliance software heb je altijd overzicht van wie wat wanneer moet doen en met dashboards richt je in een handomdraai een visueel overzicht in zodat je altijd zicht hebt op je KPI’s en Risico’s.

“Waar staat dat ook alweer?” Adoptie van een systeem valt of staat met de gebruiksvriendelijkheid. Niemand heeft zin om dag in dag uit tijd te verspillen met zoeken naar documenten. MMS is overzichtelijk en vrij in te richten naar de gebruikswensen van je collega’s. Toch iets kwijt? Onze zoekfunctie vindt alles, dat beloven we.

Ons systeem heeft een eigen flowchart editor, zodat je alle processen duidelijk en overzichtelijk in kaart kunt brengen. De stappen in de flowcharts zijn interactief en te koppelen aan functies, risico’s (zoals in dit douane compliance webinar) en onderliggende documenten. Oh, en je kunt ook flowcharts importeren vanuit Visio.