Kwaliteitsmanagement software voor de bouw

Van gestroomlijnde audits tot kwaliteitsmanagement op locatie. Onze software helpt je met continu verbeteren en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Auditmanagement wordt een eitje

Met onze software plan je audits vooruit en bewaak je deadlines. Alles is vastgelegd in één systeem en betrokkenen ontvangen automatisch acties en reminders. In een dashboard verzamel je makkelijk de juiste info en maak je het inzichtelijk met grafieken en diagrammen. Appeltje-eitje.

Zoekt en gij zult vinden

Je kunt in het systeem zelf hyperlinks maken, waardoor je een structuur krijgt die jij het makkelijkst vindt. Met zelf toegewezen labels en kenmerken filter en sorteer je in een handomdraai de juiste documenten en onze krachtige zoekfunctie laat geen enkel document meer verdwijnen. Krijgt de zoekfunctie het niet boven, dan bestaat het gewoon niet.

Van risico naar verbetering

Processen verbeteren komt neer op het verlagen van risico’s en het benutten van verbeterkansen. Onze risicomanagement software helpt je vanuit thema’s als ISO 9001 en RI&E, risico’s te identificeren, kansen te signaleren en verbeteringen te borgen.

“Omdat Inception zo laagdrempelig en intuïtief is, kan iedere medewerker er heel snel mee van start en kom je makkelijk bij de gegevens die voor jou nuttig zijn.”

Stefan van der Valk

TBI Holdings B.V.

Het hart van
je organisatie

Iedereen doet dingen op zijn eigen manier, dat weten wij als geen ander. Daarom richten we het systeem 100% in op jouw wensen én branden we het in jouw huisstijl. Zo wordt het écht het
hart van je organisatie.

Mockup - Dealzicht - laptop

Ook wij blijven altijd verbeteren

Wil je het systeem anders inrichten of ben je op zoek naar een nieuwe functionaliteit? Bel ons. Of stuur een mailtje. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze software en rollen regelmatig een update uit waar jij beter van wordt.

Mockup - Viggo - laptop

Onze kwaliteitsmanagement software voor de bouw

Onze software bestaat uit verschillende modules. Zo gebruik je alleen wat je nodig hebt. Wel zo makkelijk.

Document
beheer

Stop met het zoeken van documenten in verschillende systemen, beheer versies en maak workflows aan. Vanaf ieder device.

Klachten &
meldingen

Meld kansen en incidenten wanneer ze zich voordoen. Eenvoudig met een app op je telefoon of tablet, waar je ook bent.

Audits &
rondgangen

Eén integraal systeem voor het hele auditproces. Maak planningen, vragenlijsten, auditeer en rapporteer. Maak de auditor trots!

Prestatie management

Leg de KPI’s en doelstellingen van je organisatie vast, monitor ze en stel verbetermaatregelen vast. Gebaseerd op de PDCA-cyclus.

Learning Management software voor de bouw van Inception

Nieuwe module

Met de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) ben je verplicht het ontwerp en de uitvoering van een project vast te legen en te bewijzen dat het aan de kwaliteitseisen voldoet. Dat doe je natuurlijk in het systeem van Inception, maar weet je wat je tegenwoordig ook in dat systeem kan doen? Je medewerkers een training laten volgen over nieuwe ontwikkeling zoals deze met onze Learning Management System module.

Lees hoe wij toonaangevende organisaties efficiënter laten werken

“Je kan in dit systeem zelf elke dwarsdoorsnede maken die je nodig hebt.”

Viggo - logo

“De auditor is elke keer weer onder de indruk van het systeem”

DPD - logo

“Bij een audit toveren
we zo alles
voor de dag”