Wij zijn een team van (bedrijfs)technische professionals en helpen met het behalen van jouw doelstellingen

Samen met 20 collega’s maken we het leven van kwaliteitsmanagers elke dag een beetje makkelijker.

Wij maken van kwaliteits- management een eitje

Al meer dan twintig jaar maken wij het leven van kwaliteitsmanagers makkelijker en organisaties professioneler. Met jouw doelen als stip op de horizon varen we naar succes. Met slimme, gebruiksvriendelijke tools die zijn ontworpen om je ‘in control’ te houden, want jij staat aan het roer.

Onze drijfveer? Echte samenwerkingen aan gaan. Alleen ben je nergens en met twee weet je altijd meer dan één. Luisteren zit in ons DNA en samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie zich blijft ontwikkelen. Daarbij gaan we verder dan enkel het leveren van de juiste tools, want we komen naast je zitten. Ook ná de implementatie, want dan begint de uitdaging pas echt.

Volhardend als we zijn, stoppen we niet bij ‘goed genoeg’. Want we vinden het leuk je te verrassen met een beetje meer. En dat alles met een no-nonsense aanpak, want wij houden niet van onnodige formaliteit. Gewoon zeggen waar het op staat, dan kom je een heel eind. Het moet allemaal wel leuk blijven natuurlijk.

Wij geloven dat slimmer werken mensen gelukkiger maakt. Continu verbeteren maakt je werk immers makkelijker, dus een stuk leuker. We dromen van een ideale wereld waarin kwaliteitsmanagement op de geluksladder op gelijke hoogte staat met een vakantie op de Seychellen. Al doen we het ook voor een goede tweede plek ;).

Onze software is als een tweede huid. Hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om het verlengstuk te zijn van jouw organisatie, zoals het hoort. Weg met losse Excelsheets en een wirwar aan documenten. Dit is de 21ste eeuw! Er is software. Waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk kan?

Wij zijn jouw gids in het donker, degene op wie je altijd kunt bouwen. We willen onze beloften waarmaken en dat betekent dat wij je ook gewoon een ‘nee’ durven te verkopen, dus wees gewaarschuwd. Al komt dat niet gauw voor, want we zijn flexibel en het kan niet snel te gek. Wil jij het net even anders? Wij bouwen het. En zullen we wedden dat wij altijd sneller zijn dan jij had gedacht?

VPK Packaging Group
Neem contact met ons op

200+

Klanten

Die we jaar op jaar gelukkig maken met onze software

20+

Jaar ervaring

Dus we kennen kwaliteits management van binnen én van buiten

200.00+

Gebruikers

Die de kwaliteit van hun bedrijf vergroten dankzij onze software

DPD

Wij geven kwaliteitsmanagers de controle terug over hun processen

Onze klanten bevinden zich in tal van branches: van de zorg tot de overheid.

Onze klanten

Onze drijfveer? Een échte samenwerking aangaan

Viggo

We doen het samen

We vinden het essentieel dat we je leren lezen en schrijven met onze software. Dat betekent dat wij niet stoppen na de implementatie, want dan begint pas het echte werk. Samen kijken we continu hoe we jouw bedrijf kunnen blijven verbeteren.

Jij vraagt, wij draaien

Niet alleen processen moet je blijvend verbeteren, software ook. Daarom brengen we elk half jaar een update uit waarin jouw wensen voorop staan. We hebben dan ook regelmatig nauw contact om te polsen wat jij nou graag in het systeem zou willen zien.

Benieuwd naar wat we allemaal doen?

Bekijk onze diensten
NFI

“Ik heb regelmatig contact met Fred of Marcel over dingen die we nog willen ontwikkelen en dat loopt altijd goed. Het fijne aan Fred is dat hij altijd precies begrijpt wat je bedoelt”

Danièle Plessius

KAM-manager